Mermer Kesme Makineleri

Mermer Kesme Makineleri

Mermer Kesme Makineleri

Mermer kesme işlemi her geçen gün artış gösteren ve gelişimi ile dikkat çeken bir sektördür. Mermerlerden elde edilen tüm dekoratif ürünler, ev içi ve ev dışı ürünleri ve diğer malzemeler sağlamlığı ve dayanıklılığı ile dikkat çeker. Bütçenize uygun şekilde mermerlerden elde edilen ürünleri dilediğiniz her an her yerde kullanabilir ve uzun ömürlü bir şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz. Mermer ana malzemeler kendi içerisinde farklı özelliklere, ebatlara ve kalınlığa ayrılır. Tüm mermer malzemelerin en doğru şekilde kesilmesi, işlemeye gönderilmesi ve şekil verilebilmesi amacıyla kullanılan mermer kesme makineleri mevcuttur. Farklı ebat ve özelliklere, ağırlık ve genişliklere sahip olan bu makineler sektörde en çok ihtiyaç duyulan işlevsel ürünlerdir. 

Mermer Kesme Makinelerinin Genel Özellikleri

Çalışma alanınız için, üretim ve daimi işlevsellik için mermer kesme makineleri temin edilmeden önce bilinmesi gereken önemli genel özellikler mevcuttur. Mermer kesmek için özel olarak tasarlanan makinelerde en temel özellik kesim esnasında mermerlere zarar vermemeleridir. Mermerlerde bulunan cilalar bozulmadan kesim işlemleri tamamlanabilir. Makinelerde kullanılan kapasite, elektrik sarfiyatı ve diğer tüm özellikler temin ederken göz önünde bulundurulmalıdır. Mermer profillerini yerleştirerek, hızlı bir şekilde kesimi gerçekleştiren makinelerde çalışma genişliği ve kalınlığı, testere çapı ve sayısı, motor gücü, ban genişliği ve ban hızı kontrol imkanı, köprü hareket gücü ve diğer kısımlar modellere göre değişiklik gösterir. Mermer kesme makinelerinde maksimum çalışma genişliği 320-480 mm arasında değişir. Çalışma kalınlığı 180 mm olarak kabul edilir. Testere çapları 500/750 arasındadır ve ban hızını kontrol edebilen motor gücüne sahiptir. Oldukça kullanışlı olan mermer kesme makinelerinin kullanım ömrü de uzundur. Temin ettiğiniz andan itibaren kullanımı mümkündür. 

Mermer Kesme Makineleri Fiyatları

Genel olarak modeller arasında değişiklik gösteren ebatlara, motor gücüne, hıza, çalışma genişliği ve kalınlığına bağlı olarak mermer kesme makineleri fiyatlar açısından da değişiklik gösterebilir. İdeal fiyatlar kapsamında sunulan modellerde ebatlar, ağırlık ve teknik özellikler arttıkça fiyatlar da artabilir. Maden ocaklarından endüstri sahasına, mermer çalışma alanlarından fabrikalara varana dek mermer kesme makinelerinin kullanım alanı da giderek genişliyor.