Bolvadin Mermer Satış - Mermer Fabrikası Afyon

Bolvadin Mermer Satış - Mermer Fabrikası Afyon

Bolvadin Mermer Satış - Mermer Fabrikası Afyon

Afyon'da mermer, traverten ve oniks ocaklarında yüksek teknoloji ile çıkarılan doğaltaşları Dünya'nın dört bir yanına ihraç etmekteyiz.Firmamız her zaman müşteri odaklı, çevreye ve insana saygı ilkelerini benimsemiştir.

Mermer, traverten ve oniks ocaklarımızda ve fabrikalarımızda ürettiğimiz taşlardan bazıları ;

Afyon beyaz mermer,Afyon gri mermer,şef oniks,tüf taşı,kırmızı traverten,gökkuşağı oniks,bej mermer,bej traverten,noçe traverten,sarı traverten,kaplanpostu mermer,Afyon menekşe mermer,narsis mermer,Afyon siyah mermer,Afyon şeker(sarı) mermer,Afyon gökmavi mermer,Afyon noktalı sarı mermer,midyum traverten ve Türkiye'de üretilen birçok doğaltaşın ihracatını yapmaktayız.

Blok,plaka,denizlik,basamak,fayans ve özel ölçülü siparişleriniz için arayabilirsiniz.Standart mermer kalınlığı 2 cm veya 3 cm dir.Mermer seramikte ise üretilen ve talep gören kalınlık 1 cm dir.30x30,40x40,60x60 standart doğaltaş ölçüleridir.

Kalite olarakta sınıflara ayrılır mermerler ; A kalite mermer çok az çatlak ve kusur ile düzgün çalışma imkanına sahip taşlardandır, B kalite mermerler hafif kusur içeren taşlardır, C kalite mermerler sık sayıda doğal kusur, damar ve çatlak içeren taşlardır.

 

İletişim : -

Adres:Bolvadin/Afyon/Türkiye